WwW.CaNFRM.CoM || Nete Hayat Veren Tek Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Bekir Coşkun: Sirada Ben Varim; Sonra Türenç Ve Bayer, Yeni Gelen Arkadaş Beşinci Sirada!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 02:23   #1
Administrator

XérıoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
XérıoN İletisi:
durum belirtilmemiş.
Üye No:
11
Teşekkür Sayısı: 11,075
4,607 Mesajına 8,224
200000
Karizma Puanı :
101085578
Karizma Seviyesi:
XérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond reputeXérıoN has a reputation beyond repute
Standart Bekir Coşkun: Sirada Ben Varim; Sonra Türenç Ve Bayer, Yeni Gelen Arkadaş Beşinci Sirada!

Konuya Cevap Yazmak ve Linkleri Görmek İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekmektedir...

BEKİR COŞKUN: SIRADA BEN VARIM; SONRA TÜRENÇ VE BAYER, YENİ GELEN ARKADAŞ BEŞİNCİ SIRADA!
15.08.2007 20:18

Bekir Coşkun, "Ben istifa etmem" dedi ama sırasını beklediğini söyledi. Yılmaz Özdil için, "Yeni gelen arkadaş da pek rahat duracağa benzemiyor. O da potaya girer" dedi.

Emin Çölaşanın Hürriyet Gazetesinde işine son verilmesinin ardından istifa edeceği öne sürülen Hürriyet yazarı Bekir Coşkun, "Ben istifa etmem. Ama sıramı bekliyorum. Ben ikinci sıradayım. Beni de atarlarsa sıra Tufan Türenç ve Yalçın Bayer’e gelecek. Yeni arkadaş Yılmaz Özdil de pek rahat durmayacağa benziyor. O da 5’inci sıradan potaya girer. Böylelikle atılanların sayısı 5’e çıkar’’ dedi.
Co
şkun, tatilini geçirdiği Cunda adasında GAZETEPORT’un sorularını cevaplandırdı. Emin Çölaşan ile bugün kısa bir görüşme yaptıklarını ve daha uzun konuşacaklarını belirten Coşkun ‘’Kendisinin sıkıntısı yeni değil. Dünkü, ondan önceki günkü yazısı ile falan da konunun alakası yok. Aydın beyle ve yönetimle uzun süredir bazı konularda problemleri oldu. Taviz vermedi vermez de. Sonuç da böyle oldu’’ dedi.
'SIRADA BEN VARIM'
Co
şkun ‘’Çölaşanın bu gelişmeye yorumu ne oldu?’’ sorusuna ise ‘’Bir yorum yapmadı kısa süre görüştük. İşten çıkarılan adam ne yorumu yapsın’’ dedi. Coşkun Çölaşanın bundan sonra da gazetecilik hayatına devam etme kararlığında olduğunu vurguladı ve ‘’Yeni bir iş bulur’’ dedi. Coşkun kendisinin de istifa edeceği iddiaları için ise şöyle dedi: ‘’Ben istifayı düşünmüyorum. Ama bana da atılma sırası gelebilir. Çünkü ben ikinci sıradayım. Benden sonra Tufan Türenç sonra da Yalçın Bayer var. Biz de hallederlerse 5’inci sırada da potaya o yeni arkadaş, Yılmaz Özdil girer. Çünkü o arkadaş da pek rahat duracağa benzemiyor’’
'GÜL’Ü SEÇT
İK YA…'
Co
şkun, kendisinin yazıları konusunda bir baskı olup olmadığı sorusuna ise ‘’ Ben bildiğimi, inandığımı yazarım. Bundan sonra da yazarım. Ama bana sıra gelirse ne yapayım. Beni de kovacaklarsa kovsunlar. Okuyucumla bildiğim istikamette buluşurum. Ama en göze batan ve 2. sırada ben varım’’ dedi. Bekir Coşkun ‘’Yani yazılarınızdan ve yazılarınıza yansıttığınız düşüncelerinizden bir taviz vermeden aynen devam edeceksiniz’’ yorumu için de ‘’ Evet aynen öyle. Zaten toplum olarak yeterli taviz verdik. Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bu yetmez mi?’’ dedi. Emin ÖZGÖNÜL/GAZETEPORT
</B>

Gönül verdik renklerine
Göğüs gerdik dertlerine

GENÇFENERBAHÇELİLER

God is Almighty!
Max Payne
FSM Since 1453
vanne

Ben ayrılıkların dumanlı, tozlu, çamurlu yoluyum
Allah'ın bir yetim, bir mazlum kuluyum
Hüzünle, kederle, kahırla doluyum...
İstemezdim böyle olsun, affet beni ne olursun
Ben yolumu böyle çizdim, uyma bana kaybolursun
Ben hayatın yorgunuyum, gözlerinin vurgunuyum
İstemezdim böyle olsun, affet beni ne olursun...

Piérré

[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. Linki Görmek ve Forumdan Yararlanmak İçin Kayıt Olun...]
XérıoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır View XérıoN's Photo Album   Alıntı ile Cevapla
Sayın XérıoN, Yandaki 2 Can Forumlu Mesajınız için Teşekkür Etti:
Red Kit (25-08-2007), Tulliana (24-08-2007)
Sponsored Links